Tuotteet

BX-VALMISPARVEKKEET

BX-valmisparveke on nopeasti ja helposti asennettava kokonaisuus, joka soveltuu vetotanko-, pilari-, seinä-, ja näiden yhdistelmäkiinnityksiin.

Parvekkeet asennetaan kaiteet valmiiksi asennettuina, joka parantaa työturvallisuutta. Näin asennustöiden ajaksi ei tarvita väliaikaisia kaiteita tai kalliita nostimia.

Betonirakenteiset valmisparvekkeet ovat korroosiovapaita ja REI 60 -paloluokiteltuja. Teräsrakenteet ovat ruostumatonta terästä.
Valmisparvekkeiden lattia-ja kattomateriaalit ovat valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Parvekkeet voidaan varustaa erilaisilla sadevesien poistojärjestelmillä ja tarvittaessa myös paloluokitelluilla pelastusluukuilla. Lisäksi parvekkeet on mahdollista lasittaa.

BX-ALUMIINIRITILÄT

Kevytrakenteisten alumiiniritilöiden käyttökohteita on mm. julkisivut, aurinkonsuoja- ja näkösuojarakenteet.

Keveytensä ansiosta alumiiniritilöiden ja tukirakenteiden asennus on helpompaa ja nopeampaa kuin vastaavien teräsritilöiden. Ritilät voidaan pintakäsitellä usealla eri tavalla asiakkaan tarpeen mukaisesti.

BX-PUTKIKOONTASÄLEIKÖT

Putkikoontasäleikköjen käyttökohteita ovat mm. julkisivut, aurinkonsuoja- ja näkösuojarakenteet.
Säleiköt voidaan valmistaa alumiinin lisäksi mm messingistä, kuparista tai ruostumattomasta teräksestä. Myös kaarevat ratkaisut on mahdollista toteuttaa tietyin varauksin.

Säleiköt voidaan pintakäsitellä usealla eri tavalla asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

MUUT ALUMIINI- JA RST-TUOTTEET

Toimitamme myös muita alumiini- ja rst-tuotteita asiakkaiden suunnitelmien mukaisesti. Olemme toimittaneet esimerkiksi erilaisia perforoituja alakattorakenteita, rst-säleikköjä, törmäyssuojia ja kaideratkaisuja lasitettuina. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!